Jag tror att jag är färdig här, just nu.

Jag tror att vi själva väljer vad vi gör med saker som kommer till oss, bra händelser kan uppskattas eller slösas bort och dåliga händelser, de kan göras till större problem eller ses som en chans att utvecklas till något bra.
 
Så. Jag har ett (par) problem.
 
Min nuvarande livssituation har känts.. ohållbar, ganska länge nu. Missförstå mig inte - för jag är inte olycklig. Men jag är inte heller så lycklig som jag förtjänar. Jag har länge önskat att något skulle förändras, men man ska va försiktig med vad man önskar sig, för det här va inte vad jag hade väntat mig.
 
Jag står nu, "bostadslös" och vill byta jobb. Och jag vet inte om jag vill bo kvar i Stockholm. 
 
Jag kommer aldrig glömma när jag fick mitt första rum att hyra här nere. Jag packade en alldeles för stor väska, full med diverse kläder och saker. Åkte till flygplatsen och mötte vyer över ett upplyst stockholm i mörkret, från min fönsterplats i planet. Jag kommer aldrig glömma den upprymdhet jag kände över hur stor den här platsen är, så vackert upplyst, så långt ögat kunde nå. 
 
När jag satt där på planet så fick jag en sån där känsla i kroppen, det är den här platsen som jag ska befinna mig på, just nu. Det kändes rätt. 
Men nu är det länge sen jag kände så. Jag tror att jag är färdig här, just nu. 
 
Jag saknar min familj, hela tiden. Jag saknar naturen, hela tiden. Jag saknar tystnaden, nästan hela tiden. Och jag saknar sinnesron, jamen.. ofta. Kanske jag kan finna den på en annan plats? 
 
 
Jag brukar säga att frihet för mig är att resa. 
Och tänk vilken resa jag kanske ska ut på nu.
 
 

Kommentarer:

1 Mikaela:

Kommentera här: